Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

K samotnému závěru:

Použil jste slovo "vyhrávají". Já si však nejsem jist, zda v tomto případě bude naše porážka jejich výhrou. V řadě případů si bojující strana nedokáže položit otázku, co bude poté, co ona sama zvítězí. například válku v Iráku roku 2003 Američané bez sebemenších problémů vyhráli, ale po dosažení vítězství nebyli schopni dostat celou tu oblast pod kontrolu. Totéž potkalo již Hannibala v Itálii, který vojensky šel od vítězství k vítězství, ale obsazenou zemi neovládl, jakož i Napoleona v Rusku, který začal s Moskvy ustupovat, abiž by prohrál jedinou bitvu a po vojenské stránce byl v té době určitě úspěšnější než ruská armáda. 

A totéž platí i pro Evropu po případném ovládnutí islámem. Umíte si představit, že ji muslimové budou schopni provozovat tak, aby vyráběla dost potravin, dost spotřebního zboží, elektrické energie, investičních celků apod.? Umíte si představit, že budou schopni udržovat v chodu evropskou infrastrukturu? Zatím s tím mají problémy i ve svých vlastních zemích, ve kterých jsou takové přírodní podmínky, na jaké jsou oni zvyklí jiš více než tisíc let. Tím méně toho budou schopni v Evropě.

Ano, asi nás porazí, ale co udělají den poté, co se jejich vítězství stane definitivním, na to jsem tedy zvědav.

0 0
možnosti

Co udělají den poté? To nikoho nezajímá, protože účel bude již splněn. Tím je likvidace národních států a zdecimování bílé rasy. Není to záležitost mohamedánů, ti jsou jen nástrojem k vykonání určitého záměru. Imigrace do Evropy není živelná akce. Je to záměrně organizovaná a prováděná operace. Evropské politické elity jsou na tom hmotně i karierně zainteresovány. Všimněte si, že jejich aktivity směřují ke zdárnému pokračování islamizace Evropy a nikoliv k jejímu zastavení.

0 0
možnosti
  • Počet článků 96
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3564x
Táta 5 dcer, podnikatel, hrdý Pražák a pražský zastupitel za ODS.

Seznam rubrik