Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JU

Ještě před několika málo lety byste jistě arogantně prohlašoval, jak je Vám naopak lhostejný. Inu, je třeba si zvykat, že časy se mění a vytoužená cesta zpátky bude složitá. Doporučuji nezabývat se tolik okolím a naopak se zamyslet nad tím, co nabízíte Vy, resp. strana, kterou zastupujete. Nebo aspoň dodat, že jste nejen antiBabiš, ale taky třeba antiRittig, antiOulický či koneckonců antiBerlusconi (velký přítel ODS).

1 1
možnosti
JM

Je dobré si položit otázku. V jakém poměru je pan Filip  Humplík vůči Andreji Babišovi a jste doma!;-O

2 0
možnosti
RK

Všichni lidé mají nedostatky, proto je lepší hodnotit lidi podle výsledků a autor by měl začít u sebe, pokud se hodnotí jako skvělý pak hodnotí jako skvělé i antibabišovce, zde je pořád veksl, kdy si předraženými zakázkami vrací mnoho lidí peníze, a tudíž vlastně snižují svoje daně, žijí tedy pořád v době komunismu jejich otců, a bezzemků jejich prapradědů, to je ovšem ubohé, ať máš na sobě cokoliv, nejenom šaty dělaj člověka :-)

1 1
možnosti
VM

Hodnoťte lidi podle podle toho co dělají a výsledků. Babiš nešel do politiky vydělat další peníze, má jich  ve svém věku už dost. V našem dnešním vzoru USA je normální, že politiku dělají jen bohatí lidé, u nás se do politiky chodí  zbohatnout. Najdete tam i takové, kteří kromě politiky nikdy nic jiného nedělali.

Nepochybujte, že všichni vrcholní politici spolupracují s tajnými službami. Jestli Babiš spolupracoval  nebo ne s tehdejší StB vůbec není podstatné.

Na rozdíl  od našich ostatních politiků nazývá věci pravými jmény, nemlží. Proto je na 1.místě žebříčku popularity a nekazí mu to ani někteří špatně vybraní spolupracovníci, kterých se však umí rychle zbavit.

1 2
možnosti
Foto

A že většina kroků, které dosud udělal vedla jen k posílení vlivu a moci a výdělků jeho imperia. Představa, že bohatí chodí do politiku kvůli nějakému altruismu je velmi naivní. Babišovo impérium bez možností ovlivňovat zisky přes stát by se celkem rychle zhroutilo.

1 3
možnosti

Dobré.Teď by to chtělo článek o antiODS,jak se jim to za těch 20 let povedlo,o začátcích s Lájosem Baczem,strýčkem z Honkongu,to byl vzor čistého začátku strany adt......to by autora brzo bolela ruka.Koukám,že sebereflexe členů ODS je nulová.

3 2
možnosti
Foto

!!!!!!dobře sepsán článek - člověk jak vše neví a není při všech jednáních a není srdcem politik, nemůže si udělat názor, a jestli si ho udělá dle teho jak kde kde mluví, tak je chybný (politika je jedna velká medializace a my občané pak máme zmatek). Musí se uznat, že pan Babiš umí zaujmout a mluvit. Víc nevím, a tak asi na nás všechny i působí. Že se obklopuje podivnými lidmi je evidentní - špatné světlo na něho hází i pan radní pro bydlení na magsitrátu hl. m. Prahy, který vyhazuje na ulici invalidní a těžce nemocné občany a je mu jedno, co s nima bude. Pak hlásí (tento radní), jak mají tito nemocní a invalidní občané úlevu na nájemném u BZU, ale když se podíváte na smlouvy ve stejném domě u zdravých a pracujících, tak zjistíte hrozné věci, že i oni ti NEinvalidé mají v nájmu úplně stejnou částku (smlouvy mám stáhnuté z portálu paraha.eu) ve smlouvě o nájmu, jako onen invalida.! viz mé blogy o našem magistrátu ! asi stojí za to si to přečíst). Děkuji ža pootevření očí vaším blogem BM

1 0
možnosti
LP

Ona ta předvolební rétorika  , jako ,že Babiš je šikovnej chlap ,umí vydělat peníze, nemusí krást to ovlivní spoustu lidí. Je to jako u soudců , dáme jim 100 tisíc a oni nebudou brát úplatky . Ale to znamení , že u těchto lidí se předpokládá , že jsou potencionální zločinci a pouze za peníze budou poctiví.

1 0
možnosti
MT

Klin se vyrazi klinem. Kalouska, Necase a jim podobnych se nedalo zbavit jinak, nez nekym schopnejsim:-)

2 1
možnosti
Foto

Schopnějším ... vy jste komik. Měl jste na mysli schopnějšího politika, podnikatele, zloděje, demagoga .......?

2 1
možnosti
JP

Líbí se mi Váš článek. Ale víte co bude následovat od soudruha Bureše? Finanční kontrola (přesně ve stylu stb). Ale zase před volbami dostanete koblížek, na to se dá těšit, ne? Bohužel stádo má rádo koblížky, ale co je za tím, to už vidět nechce, proto takové vítěztví hnutí ANO ve volbách.

4 4
možnosti
MT

Je jedno,ma-li stado rado koblizky nebo punkoveho starecka, ktery co rika jedno a kona druhe a vzdy se objevil v nejake funkci za nekoho, kdo mu dal zrovna dobre "podminky" ke spolupraci.

2 0
možnosti
  • Počet článků 96
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3564x
Táta 5 dcer, podnikatel, hrdý Pražák a pražský zastupitel za ODS.

Seznam rubrik