Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Nu, asi jste byl tehdy příliš mlád. Hranice se otvíraly již začátkem roku 89, stejně jako bylo povolené podnikání. Jako antikomunista a z rodiny imigrantů jsem se již dostal na západ ještě před Plyšákem. Bylo to tedy složité kolečko, včetně účtu u ČNB kam jsem musel složit valuty koupené od veksláků a následně vybrat, abych měl potvrzení.

Nicméně, člověk na pasovém mi tvrdit, že do ledna 90 již toto kolečko nebude nutné a pasy budou vydávány normálně.

Plyšák bylo jen manipulované předání a výtah k moci a majetkům.

Ostatně, na jaře 90 jsem byl závodit v Anglii a hodně se kolem nás motali novináři, byli jsme pro ně exoti. Ti o nás věděli více než my, tvrdili, že vše bylo předem připravené. Což se potvrdilo. Takže je zbytečné plýtvat velkými slovy o svobodách a evropských hodnotách, zvláště když se u nás prodral k moci člověk, který patřil ke zločinecké organizaci, která nás dříve držela za ostnatým drátem a zakazovala podnikat. Dnes naše podnikání řídí.

1 0
možnosti
RC

13.11.2015 snad byl prvni teroristicky utok v Evrope?

Je svobodou i Breivikova svoboda, postriles lidi ze strany, kterou nema rad? Je svobodou i pro nemeckeho pilota Lufthansy na sebevrazdu, pri kterem zabije spoustu dalsich lidi?

Mimochodem, jezdite autem? Ja jen ze pravdepodobnost smrti v aute mate stale jeste vetsi, nez pravdepodobnost smrti pri teroristickem utoku. Jen za pouhy rok u nas pri nehodach na silnici zemre vice lidi, nez v Parizi. Chodite pesky? No nepomuze to, obcas nejakej ozralej a zfetovanej clen zlate mladeze smete lidi na zastavce tramvaje.

0 1
možnosti
  • Počet článků 96
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3564x
Táta 5 dcer, podnikatel, hrdý Pražák a pražský zastupitel za ODS.

Seznam rubrik