Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Jistě napíšete, že za minulost ODS osobně nemůžete. Přesto Vám připomenu: za primátora Béma byla nulová regulace hazardu. Dokonce hernám byly pronajímány prostory ve stanicích metra.

Podle Vašeho příměru: to nebylo jen prohnilé maso. To bylo prohnilé maso úplně prolezlé červy.

0 0
možnosti
Foto

Cituji:

Nedávná legalizace marihuany ve čtyřech amerických státech téměř okamžitě oslabila mexické drogové kartely, proti nimž dlouhá léta marně bojuje mexická vláda. Portugalsko roku 2001 dekriminalizovalo držení menšího množství veškerých drog – a místní situace se ve všech ohledech razantně zlepšila.

Ukončení státní války proti drogám nepovede k drogové apokalypse, stejně jako zrušení alkoholové prohibice nevedlo k plošnému alkoholismu. V prostředí legálních drog by jejich uživatelé měli šanci na normální život, namísto jejich současného odsouvání na ulici, do vězení a často i předčasného hrobu. 

Největším iniciátorem násilí ve společnosti je Stát.  Ve skutečnosti by bez Státu mohly všechny skupiny lidí,  i ty které stát kriminalizuje,  mírově koexistovat a přitom se držet vlastních přesvědčení a preferencí, a to přesně tak dlouho, dokud by se nepokusily je násilně vnutit jiným. Smutné je, že státní násilí lidé nejsou schopni často rozlišit, protože si myslí, že se jich netýká.

0 0
možnosti
  • Počet článků 96
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3564x
Táta 5 dcer, podnikatel, hrdý Pražák a pražský zastupitel za ODS.

Seznam rubrik