Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Bohužel jste vůbec nepochopil problém. Nikdo nechce kvóty pro černochy na Oskarech. Ale chtějí, aby černoši hráli více i ve vysokorozpoctovych filmech a více hlavních rolí a podporovali se nejen bílí umělci a aby akademie nebyla bílá a vybírala i z filmů, které sledují neběloši. O ženách na parkovišti atd vám už to vysvelila kolegyně. O ženách v politice, tam je to o zastupovaní půlky naroda.

0 0
možnosti

Ano, posuzovat sportovní výkony podle barvy kůže by byl těžký rasismus...v tom máte pravdu..ale odstavec, který věnujete zvýhodňování žen, je poněkud mimo - na parkovištích jsou vyhrazená místa pro invalidy, pro rodiny s dětmi, případně pro rodiče s kočárkem, bez ohledu na pohlaví, pořiďte si kočárek s miminkem a taky budete mít přednost...ve vlacích je jedna polovina jednoho vagonu vyhrazená pro rodiče s dětmi, vykládá se to jako pro maminky s dětmi, proč asi - protože pánové toho dřív se svými dětmi vlakem moc nenajezdili, ale samozřejmě, když do takového kupé se svými ratolestmi vlezete, jste naprosto v právu a ostatní maminky na vás budou hledět s obdivem. V autobusech a tramvajích jsou vyhrazená místa pro kočárek, bez ohledu na to, jestli kočárek tlačí muž nebo žena. Jenom v tom kočárku musí být mimino, jinak je to zavazadlo jako každé jiné a podléhá pravidlům pro nadměrná zavazadla.

A jestli vás tak moc štve, že byste měl, když jednou jedete hromadnou dopravou, uvolnit místo těhotné ženě, která sice není nemocná ani invalida, ale nosí v sobě život a zasluhuje si trochu úcty a rozmazlování...tak pak je mi vás líto.

0 0
možnosti

Mám za to že tohle je také rasismus, měřítkem jakékoliv ceny by mela byt kvalita dila a ne barva kuze a prosazovat se tímhle způsobem tu kvalitu snižuje....A díky Filipe Humpliku za tenhle blog poslední dobou se psát a říkat pravdu stává poněkud politicky nekorektni, takže oceňuji a karma

3 0
možnosti
  • Počet článků 96
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3564x
Táta 5 dcer, podnikatel, hrdý Pražák a pražský zastupitel za ODS.

Seznam rubrik