Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
ZH

Dal jsem karmu, hlavně za snahu. Jste sympaťák a s body 1,3,4,5 nemůžu než souhlasit. Jenže ta minulost tíží a tížit bude. Momentálně se shodnete snad jen s TOPkou, jenže to je podle mne velké mínus, tam velí Kalousek. Kdykoliv vidím Fialu, hřmí na EET, nebo na Babišovi dotace. Jenže, každý, kdo měl doma nějakého živnostníka na práci ví přesně jak to chodí, každý kdo zkusil podnikat a vrátil se do zaměstnaneckého poměru taky ví jak to chodí. Brácha měl před pár lety hospodu a proti EET by rozhodně nic neměl. Náš hospodskej v minihospůdce na vsi sice neskáče nadšením, ale chápe to a těch 5-6 za nejmenší systém ho taky nepoloží.

A ty Babišovi dotace, tak to je oblbovačka donekonečna. Každý přece ví, že má hlavní byznys postavený na povinnosti přidávat řepku do nafty. Jenže to jste schválili Vy a né Babiš. Nějak postrádám společný boj evropských poslanců za ODS, ČSSD, Lidovců a Svobodných za zrušení povinosti přidávat řepku do paliva. Máte strach, že Vás sedláci vezmou na vidle? No vezmou, protože diky globalizaci prostě nemůžou konkurovat obilí a krmným směsim z Brazílie, USA a Kanady. Dlouho jsem si myslel, že by jste mohli být v koalici s Babišem. Vždyť by to bylo ideální, Babiš by Vam pohlídal zloděje a tuneláře, no a Vy by jste mu nedovolili tolik nasávat dotace.

Jenže Vy se soustředíte na pitomosti, jako je EET. Možna je to zbytečné, možná je to i úplná pitomost, ale rozhodně nestojí za to, aby ODS rezignovala na vládu a nechala dál socany plundrovat stát. A jestli se Fiala utěšuje, že když ANO vyhraje volby do sněmovny, tak že se spojí s Kalouskem a Sobotkou do velké koalice a budou společně vládnout až do smrti, tak to se velice plete. Ty další volby pak totiž vyhrajou komunisti a zatočej s Vama přesně tak jak si zasloužite. Takže muj názor je, že by jste se měli přestat hádat a hledat s Babišem společnou řeč. Momentálně jste totiž Vy a TOPka v mých očich přátelé starých pořádku. Vám osobně přeju hodně štěsti.

0 0
možnosti
Foto

Spojit se s Babišem? To nemůžete myslet vážně. Pokud by se ODS spojila s tímto oligarchou, tak veškerou snahu za očistění po všech těch skandálech s různými vyžírky, kterými ODS prošla, by přišla vniveč. Vrátila by se tím jen do starých kolejí. Autorovi článku karma.

0 0
možnosti
  • Počet článků 96
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3564x
Táta 5 dcer, podnikatel, hrdý Pražák a pražský zastupitel za ODS.

Seznam rubrik