Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
AK

ze se ejdnou za cas podivam na jeho noviny neznamenam ze jsem na jeho strane. Prave naopak. Je to velkej darebak a jeste vetsi lhar Je mi z nej zle.!!

0 0
možnosti
Foto

Tady jste taky u Babiše. iDnes je jeho ! Bylo by fajn opustit tuto adresu pro blogování....

1 1
možnosti
Foto

,,Babišovo lhaní je koncem nezávislé žurnalistiky v Česku"8-o

Z CV autora ,,...podnikatel, pražský zastupitel a předseda pražské ODS." Nevím, zda byl autor, coby bývalý novinář, skutečně nezávislým. Asi tolik, jako dnes zastupitel za ODS, že;-D

1 5
možnosti
Foto

Což ho evidentně znehodnocuje natolik, že nemůže pronést/napsat názor, neboť je apriori nepřijatelný.

5 0
možnosti
JK

Profesně jsem neměl a nemám s žurnalistikou nic společného, ale plně s Vámi souhlasím. Snažím se průměrovat zprávy z různých zdrojů, ale nyní si nejsem ani tak jistý, zda mám věrohodnou informaci.

2 0
možnosti
Foto

J31a50k90u77b 98R17o74t12h

5. 5. 2017 13:22

Jen dvě partaje mají u nás stranický tisk. Komouši své prolhané Halo Noviny a ANO... Vlastně ne, jen komouši, ANO nic nemá. Mafra nepatří stranickým bossům. Je to výhradní doména šéfa šéfů. Odpad. MfD i Lidovky. A těch pár ještě slušných žurnalistů právě podalo výpověď. ;-€

7 0
možnosti
ON

To je problém celé mf dnes. Stačí když si vzpomenu co psali když probíhala policejní reorganizace. Psali lživé překroucené články za které se nikdy neomluvili.

3 0
možnosti
Foto

;-D Vypadá to, že nemáte, či asi raději nechcete mít přehled, kdo která vydavatelství u nás vlastní, tudíž i diriguje, že. Nemluvě o tom, s kým je kdo spjat a, ač navenek zdánlivě s politiky a politikou ne, tak ve skutečnosti ano. A to velice;-)

1 0
možnosti
  • Počet článků 96
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3564x
Táta 5 dcer, podnikatel, hrdý Pražák a pražský zastupitel za ODS.

Seznam rubrik