Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JS

Ano .Někteří máme více dětí nežli dvě a podle vás v nich přežijme ale přežijí oni ten nájezd jižanů ?nebudou muset opustit to za co bojovali naší rodiče a předkové ?

7 1
možnosti
JK

Píšete, že máte 5 dětí. Až mi přešel mráz po zádech, když pomyslím na výši alimentů...

0 4
možnosti
TH

To je takova fikce, ze chudaci "rozvedeni" muzi musi platit alimenty. Normalni muz je plati i v manzelstvi, jen se to tak nejmenuje. Ze by to muzum nedoslo a nebo nic neplati?

1 0
možnosti
MO

Není náhoda, že většina tzv. vítačů migrantů jsou bezdětní. Nějaké vzletné a pochybné ideály jsou jim bližší než obavy o konkrétní lidi. Nemají se o koho bát.

17 1
možnosti
TK

Ve spoustě jiných věcí vaše názory nesdílím, ale s tou bezdětností politiků je to pravda a je to problém, protože díky tomu nemáme vůbec žádnou záruku, že se nebudou chovat "po mně potopa" . Ono to nebylo dříve bezdůvodné, že úplná fungující rodina byla morální podmínkou fukce politika.

8 0
možnosti
JN

Třeba kdyby současní lídři Evropy nebyli bezdětní, neměli by čas se věnovat politice na takovéhle úrovni. Až tak prosté vysvětlení to může mít...

Už jsem to jednou psala na facebooku, bezdětný nerovná se člověk, kterému nezáleží na lidech, na příštích generacích, na dětech vrstevníků, na svojí zemi... pozor na to.

Kolik je otců, co neplatí alimenty; matek, které vlastní nedbalostí způsobily smrt dítěte, a obecně rodičů, kteří děti fyzicky zneužívají a psychicky týrají? Tihle lidi jen proto, že jsou "rodiče", by jako byli lepšími lídry společnosti...??? Asi těžko. Nebo by to byla mamina s dodělaným učňákem? Děláte si srandu...? Současnou skvadru fakt nehájím, jen bezdětnost politiků je prostě hledání souvislostí tam, kde žádné nejsou...

Že je v rodinné politice něco špatně, o tom žádná. Já jako obrovské zatížení vidím ceny vlastního bydlení. Dům v řádech milionů? A má si na něj vydělat chlap s platem 20 tisíc a ženou na mateřské...? S byty to není o moc lepší. Ale to je zase důvod řvát jaksi někam jinam, než po těch, co ty děti nechtějí plodit. Jen tak na okraj.

5 3
možnosti
DM

Jen připomínám, že v ČR nemá vlastní bydlení (jen) 22% populace; v Rakousku a Německu a Rakousku (všeobecně a oprávněně považovaných za bohaté země) je to více než polovina obyvatelstva..... Fetišizace bydlení "ve vlastním" a představa, že bez vlastního bydlení jsem ekonomicky podřadný jedinec, se u nás neuvěřitelně zahnízdila. Též díky všeobecné bankovní kampani nabízející hypotéky i lidem, kteří by na ně v jiných zemích prostě nedosáhli..... Bydlení je u nás stále podstatně levnější než (mj.) v obou zmíněných "vyspělých" zemích......

1 0
možnosti
PV

No na druhou stranu stesti, ze se takovi, ktere jste zminil nemnozi. Velkou skodou spis je, ze stejny napad nemeli jejich rodice.

9 1
možnosti
Foto

R15o57m59a59n 88K45o10z23e70l

12. 6. 2017 18:31

Nevidím moc vymírání, jsou přeplněné školky, na ulicích se to dětmi a kočárky jen hemží a často se dozvím, že někdo v okolí bude rodičem. A že nebude mít kdo dělat na důchody? Třeba také ubyde pracovních míst.

10 7
možnosti
Foto

Až jakž-takž uživí 5 dětí prodavačka, manželka zedníka, nikoliv politička, manželka politika, kteří ani jeden netvoří hodnoty jako takové, tak vezmu Vaši výzvu k plození mnoha potomků vážně. Do té doby jsou to jen farizejské kecy...

5 3
možnosti
TH

Pet deti uzivi malokdo.

Zrovna je na idens clanek o pani s dvema detmi, umrel ji manzel. A prakticky prezit nemuze, jak vyplyva z clanku. Jen s cizi pomoci.

0 0
možnosti
OP

Klepl jste hřebíček na hlavičku. Ono je sice těch hřebíčků více, ale tento je na důležitém místě. Kdyby evropští politikové nesázeli na migranty, ale inspirovali občany k rodinám s dětmi, vše by se vyvíjelo jinak. Stačí vzpomenout na boom porodnosti u nás z dob Husákových dětí.

Merkelová má zjevně k plození dětí odpor a naopak podněcuje ženy ke kariérám, což je nesmysl, kariéru udělá jen tu a tam někdo, ostatní musí zákonitě zajišťovat chod všech obyčejných činností.

31 2
možnosti
ZZ

Merkel by musela prostřednictvím tří nezávislých lékařů prokázat, že je žena. něco podobného vedlo ve filmu sexmise populaci žen

3 3
možnosti
ZB

Bezdětní politici?Německá vláda má 16 členu,ti mají dohromady 32 dětí,tedy v pruměru 2 na politika.Bezdětná je jen kancléřka.Tak by se dalo pokračovat,ve všech vámi uvedených zemích vládne demokracie,rozhoduje tedy vláda a poslanci,ne pouze jeden bezdětný diktátor...třeba Stalin měl dvě manželské děti a několik nemanželských,z toho se dá usuzovat co...?Asi nic,že?Tedy to samé co z Vašeho blábolu,plného laciné demagogie.Jinak Bělobrádek 3 děti,Jurečka 4 děti...já tedy nechci agitovat,ale já volím lidovce,jde do toho taky?;-)

8 10
možnosti
TH

A to Merkelova vychovavala deti partnera.

1 0
možnosti
  • Počet článků 96
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3564x
Táta 5 dcer, podnikatel, hrdý Pražák a pražský zastupitel za ODS.

Seznam rubrik