Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Takové gumové vyjádření.

Je to vyjádření středopravé a občas i levé ODS.

0 1
možnosti

Snad poprve s Vami pane Humpliku nesouhlasim. Respektive, nesouhlasim s casti textu, neb si sam protirecite. Nesouhlasite s absurdnim stavem omezovani ze strany statu, a v dalsi vete souhlasite s timto omezenim.

Videno z odstupem: davno a davno plati omezeni hluku na verejnem prostranstvi. Jenze postihovat to znamena policii v ulicich, co pracuje a ne jen zevluje a kouka kde se zasit. Takze zavedeme zprisneni, zakazeme uz zakazane a od 2008 uz se nesmi pit venku. Pribyla jedna skutkova podstata, zvysil se vyber pokut a zodpovedni urednici a policie si odfajfkovali splneny ukol. Jenze. Ono to nepomohlo. Takze dalsi zakaz. Zakazeme vec, ktera uz je zakazana 2x. Aktualne bude trestne uz jen drzet v ruce kelimek s pivem, ci otevrenou lahev. Dalsi skutkova podstata, kterou bude snadne postihovat, dalsi fajfka pro ouradu a policistu za splneny ukol. O tom, jestli to pomuze se s Vami klidne vsadim - do dvou let bude na stole problem hlucnych, nalitych v centru a bude "se hledat" co zakazat tentokrat. A uprimne receno, uz ani ve srande nechci premyslet nad tim, co zakazi.

Argument, ze nikdo, kdo nedela bordel pokutu nedostane ocekavam. Ja si to nemyslim a pokud na tom kdokoli bude trvat, rad si s nim a s kelimkem piva udelam prochazku centrem ;) Nepamatuju, ze by policie nezneuzila jakoukoliv pravomoc, kterou kdy mela. Carkovy system je neuprosny.

3 0
možnosti

Pokud to bude fungovat, tak donutí ožralce na ulicích se přesunout do Prahy 2, 3, 4, ... Následují zákazy i z těchto částí. Zahraniční ožralecké zájezdy se přesunou do Brna, Olomouce. Následují zákazy i zde. A tak pořád dál.

Jo a v USA se může na veřejností chlastat (jen flaška nesmí být vidět).

3 0
možnosti
Foto

S textem se dá vcelku souhlasit, ovšem s tím heslem na vaší fotografii už méně. To heslo totiž správně zní, že moje svoboda končí tam, kde začínám omezovat svobodu jiného.

1 0
možnosti

A myslíte, že když si sednu na lavičku v parku, vytáhnu placatku a občas upiju, zaútočím tím na něčí svobodu?

1 0
možnosti
  • Počet článků 96
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3564x
Táta 5 dcer, podnikatel, hrdý Pražák a pražský zastupitel za ODS.

Seznam rubrik