Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
OJ

Ale Navrátilová se na vzniku tohoto soudobého extremismu sama podílela. Pamatuji si, jak Klaus když byl prezident se nějak vymezil vůči duhovému průvodu a Navrátilová se nějak ohradila. A on, protože jí měl jako tenistku v úctě, jí napsal soukromý dopis kde své stanovisko vysvětluje. Ona tehdy dopis sice nezveřejnila ale okomentovala tak, že pan prezident myslí moc dopředu. Dopis jsem samozřejmě nečetl, ale jsem přesvědčen, že jí tam Klaus píše, že mu ve skutečnosti nevadí homosexuálové, ale to kam se to celé ubírá. On prostě skutečně viděl dopředu a nebyl sám.

V dějinách není výjimkou, že lidé bourající "to staré" napřed zavádějí s dobrými úmysly "to nové", ale pak je to semele, protože lidé už jsou holt takoví, že neví kdy přestat a ještě radikálnější jedinci se vždy najdou.

Teď tu máme "revoluční kvas", revoluci pořírající své děti. Zájmy různých menšin se dostaly do konfliktu a spor Navrátilové je toho ilustrací.

0 0
možnosti
MS

Souhlas. R^ Nevím, jak je to u té Semenyaové (nomen omen:-)), ale vím, že v minulosti byly stanoveny nějaké hranice, kolik může mít sportovkyně zjednodušeně řečeno "atributů mužství" a pokud tomu nevyhověla, nebylo ji umožněno závodit za ženy. Viz starý případ polské sprintérky Klobukovské, která byla dodatečně diskvalifikována. U těch přeoperovaných mužů na ženy by to mělo být s těmi "mužskými atributy" vcelku jednoznačné.

0 0
možnosti
JM

J26i85ř58í 76M53í63k74a

4. 3. 2019 18:44

Me na te kauze take zaujalo, jak se opet hned da nalepka "transfobni", kdyz Navratilova jen rekla svuj nazor na pravidla.

Trans a dalsi s odlisnou sexualitou si jiste neprochazi nicim jednoduchym byt takhle odlisni, ale tahle ideologicka kazajka je hrozna. Clovek rekne nazor, ktery se lisi od jedineho spravneho (kde neni mozne se odchylit ani o milimetr), a hned je *fob.

1 0
možnosti
MG

Zaujala mne informace o osobě, která má varlata a vaječníky a "formálně je to žena". Není to diskriminace?;-)

0 0
možnosti
JL

Caster Semenaya byla vychovávaná jako žena. A pochopitelně nechce běhat v mužské kategorii, tam už by jí vysoká hladina testosteronu výhodu nepřinesla. Zřídit samostatnou kategorii pro hermafrodity a transsexuály je asi jediná férová cesta.

0 0
možnosti
Foto

Zajímavé je i to že obráceně se přeoperované ženy do mužských kategorií až tak nehrnou....

To je k té "hozené rukavici" pana Hornera.

1 0
možnosti
VV

V podobnych clancich mne vzdy napadne ceskoslovenska drzitelka vic nez 35 let stareho svetoveho rekordu v nejakem behu , ktera na obrazcich moc zensky nevypada.

0 0
možnosti
JS

Kritizovat neco jako jsou transgender sportovci se nevyplaci. Podobne jako u ostatnich politicky nekorektnich temat se diskuse nepripousti. Okamzite nasleduje obvineni z homofobie, xenofobie, rasizmu a posleze i fasismu. Sportovni bafunari , vcetne nejvyssich spicek (vybor OH) takovou kritiku nemohou pripustit a proto bude zensky sport dale devalvovan tim, ze preoperovani muzi budou soutezit v zenskych disciplinach.

2 0
možnosti
OJ

A vydělávat peníze....

0 0
možnosti
MZ

SouhlasR^ Jinak pane Záturecký, vy jste student nebo absolvent Filozofické fakulty? To vaše tlachání o ničem by tomu odpovídalo.

4 0
možnosti
JZ

Trefil jste do černého, jsem absolvent FF. Ale už je tomu deset let, tak kvalita už šla asi dolů, navíc věk, alkohol... znáte to.

0 0
možnosti
JU

J66a41n 15U23l94r54i24c54h

1. 3. 2019 13:11

Také jsem byl muž uvězněný v ženském těle, ale pak jsem se narodil. ;-)

7 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS