Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Vzhledem k tomu, že Mikuláš je muž a anděl je bezpohlavní, myslím, že si můžete v klidu vybrat, jestli půjdete za čerta nebo čertici. Obojí je v dnešní době snadno obhajitelné.

0 0
možnosti

V pořádku a chválený médii budete až nebudete jako Mikuláš chodit děti strašit s čertem, ale s Putinem nebo Si Tin-Pchingem...

1 0
možnosti

J11i14r45i 27T32i60c56h89y

23. 9. 2019 17:44

Nejen kanadska, ale skoro vsechny spolecnosti "zapadu" jsou oblbnute fasistickou propagandou liberalni levice. Bojuje se proti homofobii, islamofobii, rasismu, "bilemu" extremismu, uznava se kontinuita pohlavi, slavi se multikultura a "diversity", przni se anglicky jazyk, Jakykoli odporujici nazor se nejen ze netoleruje, ale muze byt stihan pro sireni nenavisti.

Ta "afera" s karnevalovymi obrazky Trrudeau je uplny nesmysl, ale on si to ten zradce vlastni krve sam zavinil. Kdyby se to "vyvalilo" na politickeho odpurce, byl by prvni, co by rval rasismus. Samozrejme, ze se ten bezpaternik omlouva, on uz se tolikrat omlouval Indum, Cinanum, Indianum za historicek udalosti, se kterymi my v soucasne dobe neneseme zadnou vinu, navic byly podle tehdejsich norem zakonne.

1 0
možnosti

Že politický oponent sáhne k čemukoliv (viz třeba diagnoza rakoviny u MZ před volbami nebo všelijaké hoaxy), je celkem běžný jev. Ale zazdil to Trudeau těmi omluvami. De facto tím řekl, že karnevaly (filmy, divadlo?) jsou rasistické a tudíž nezákonné.

Dneska se budeme omlouvat za nic, zítra půjdeme sedět za nic a pozítří se skloníme pod bičem otrokáře jako nová méněcenná rasa.

8 0
možnosti

Vy ano.

Západní civilizace není přecitlivělá, pouze si lidé nechají defekovat na hlavu od jistých "dobrodefekátorů".

A pozor, to jsou ti samí co stavěli gulagy a vyhlazovací tábory.

5 0
možnosti

Nepochopil jsem tu hysterii v mediích;-D

0 0
možnosti

To já ano!

Něco jako nekupujte u Žida.

Na druhou stranu ho političtí protivníci dostali na to, co sám budoval s vervou Pavky Korčagina.

3 0
možnosti
Foto

Na jeho mieste by ste použili cenzurované slovo začínajúce na f. Lenže vy nepoznáte myslenie progresívnych neomarxistov, ktorí sa vyžívajú v pocitoch viny za nezaslúžené privilégiá bieleho muža.

1 0
možnosti

Stejně jako děti zkoušejí, kam až mohou dojít. Kde jsou vlastně hranice? Lidi typu Trudeau vlastně říkají, že hranice nejsou. Že největší chyba člověka je narodit se se špatnou barvou kůže - momentálně bílou.

5 0
možnosti
  • Počet článků 96
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3564x
Táta 5 dcer, podnikatel, hrdý Pražák a pražský zastupitel za ODS.

Seznam rubrik