Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MP

Pane Humplíku, z počátku nesmělý pokus o jakousi korektnost z vaší strany vůči Miloši Zemanovi a pak jen ty tisíckrát otřepané a omleté fráze o rozdělování společnosti osobou prezidenta. Samozřejmě též nenápadná adorace Václava Havla(aby bylo vidět, jaký byl proti VK a MZ "velikán"). Musím, bohužel konstatovat, že právě vy a tyto vaše podivné názory jsou typickou ukázkou toho, proč je vaše strana ODS dnes prakticky nevolitelná.

14 4
možnosti
SB

ODS byla pro mne volitelná, a také jsem ji volil, dokud se proti Havlovi naopak vymezovala. Jakmile se k němu začala přibližovat (byť z Havlova pohledu posmrtně), nemám důvod ji volit.

A ona se neuvědomuje jednu věc: Že tím své voliče ztratí, ale jiné nepřitáhne.

Pro lidi, u nichž výhrady proti Havlovi převládají nad sympatiemi, to bude strana, která se zařadila na špatné místo. Pro Havlovy stoupence to zase bude strana, která má za sebou dobu, kdy se vůči Havlovi vymezovala. Kdybych byl Havlovým fanouškem, proč bych měl volit ODS, když existují strany, které Havla vyznávaly vždycky? A když jím nejsem, tak proč bych měl volit stranu, která se k němu nyní snaží přiblížit?

5 2
možnosti
SB

Za třicet nebo padesát let se nikdo nebude zajímat o to, kde u jakých klenotů byl který prezident opilý. Až se řekne "období 2010 až 2020", tak nikdo neřekne "období Zemanovy opilosti u korunovačních klenotů". Každý řekne "doba přílivu muslimských přistěhovalců do Evropy".

Mým prezidentem Zeman je, přestože jsem ho volil až v druhém kole po neúspěchu mého favorita v prvním kole. A jsem rád, že je to právě Zeman.

Problém u mnoha lidí je ten, že problémy konkrétní doby považují za ty největší, které kdy v historii byly. Při zpětném pohledu na různé historické epochy nejednou zjistíme, že to, co tehdy lidé považovali za klíčové, po čase ve skutečnosti nikoho nezajímalo.

Jsem si jistý, že to, co se Zemanovi vyčítá, skutečně za padesát let nikoho nebude zajímat, Tato epocha bude označena jako doba stěhování muslimů do Evropy. Tak bude na ni nahlíženo a po této stránce mám důvod stát za Zemanem.

13 3
možnosti
ZB

Za třicet nebo padesát let po MZ neštěkne ani pes a jediné co ho bude připomínat bude jeho slavné opilecké vrávorání nad klenoty....To je je jiná verze budoucnosti.Čas odhalí pravdu...já se tady těch třicet let budu snažit na pravdu čekat.;-)Těch padesát už nedám...

8 7
možnosti
ZB

Karma.Velice dobře napsáno.Při další volbě prezidenta bude mít můj kandidát jedinou podmínku.Neměl by to být nikdo komu pod okny Sládek s Bartošem provolávají slávu.Voliči MZ by si měli uvědomit,že spolu s ním budou volit na Hrad i celou jeho profláknutou družinu,včetně Mynáře.Je zajímavé,že tato parta je nepopulární i mezi voliči MZ.Ovčáček je na 20 procentech popularity,ten nevadí jen "tvrdému jádru" voličů MZ....

7 7
možnosti
JV

Pane Humplik ,nejak ho uz prezijem .!!Ode mne karmaR^R^

3 3
možnosti
Foto

Článek jako ,,lehký předzápas a nástin" Vašeho kandidáta, tedy školometa jménem Fiala, je jistě ,,dobře cílený", stejně tak, jako váš ,,děs", že opět půjde v ,,kel" Óděesděs;-) Ovšem ,,restart Klaus" bych nepodcenil. Tedy v osobě V.K. juniora. Tím spíše, že by asi mnohým konvenoval. Tedy mimo těch, kteří si jej neumí představit na známce, což ovšem spíše svědčí o jejich kvalitách, nikoli onoho mnou zmíněného,že.;-)

5 0
možnosti
Foto

Pozor, ani V.K. senioru se jeho portrét na známce nelíbil. A ani ikonická podobizna současného pana presidenta není moc vidět. A junior, ten už se taky trochu odkopal v předvolební presidentské kampani, poslušen svého otce.

2 0
možnosti
JZ

Zasloužená karma. :-)

7 3
možnosti
MK

M93i25l96a98n 50K53e59s42l

4. 1. 2016 11:53

Já a moji kamarádi jsme Zemana volili.Asi mám více kamarádů,když vyhrál.To omýlané sjednocování.V celé naší krátké historii jednota v našem národě neexistovala.Vždyť jsme nebyli jednotní ani když nám bylo hodně zle,za sovětské a německé okupace.

10 0
možnosti
Foto

No ano, ona hloupost nesedne jen na jednoho, a je nakažlivá. Rv

2 1
možnosti
FS

Podnikatel? Zastupitel ODS.

3 2
možnosti
PB

..... a keho ta většina vlastně tyranizuje ?

5 0
možnosti
Foto

Jenom jste nesdělil, jak Zeman rozděluje společnost z hlediska ochrany menšiny, když pražská kavárna a sluníčkáři se k těmto označením nehlásí, tedy neexistují. Spíše lze říci, že touto formou prezident aktivizuje své vlažnější a na vavřínech spící příznivce, aby se o něj začali bát. Svým chováním spíše naznačuje, že má přinejmenším v úmyslu kandidovat ještě jednou. A politologické zákony říkají, že takto se pak chovat musí, tak jak se chová.

1 1
možnosti
  • Počet článků 96
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3564x
Táta 5 dcer, podnikatel, hrdý Pražák a pražský zastupitel za ODS.

Seznam rubrik