Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

D73a55v98i47d 43D82u56š23e16k

20. 4. 2017 15:52

Pražský okruh měl být hotov už dávno, nejpozději za premiéra Topolánka (ODS).

0 0
možnosti
Foto

Která strana byla vládní, když se schvalovala Lisabonská smlouva ?

Aha, vzpomínám si, byla to ODS. Její předseda říkal tehdy před volbami, že bez referenda ani náhodou. Pak po krátké soukromé audienci u Merkelové podepsal a máme tady diktaturu Brusele, kterou schválila ODS bez mandátu. A teď se pán z ODS diví, že je tady diktatura Brusele, kterou jeho ODS bez mandátu schválila.

;-(

p.s. Jako když Babiš hrdinně bojuje proti zavádění EET.

1 0
možnosti
Foto

Nebyl ten prvotní problém s nesouhlasným stanoviskem obyvatel (některých) Běchovic k trase okruhu? Tak dlouho to téměř sabotovali až EU zavedla nové podmínky EIA a celý proces musí začít znovu, protože vláda pro tuto stavbu nepožádala o vyjímkou jako u některých jiných. Alespoň já si něco takového pamatuji.

1 0
možnosti

V54í31t 24D82r41b15a64l

4. 4. 2017 20:30

No, pamatujete špatně :-)

Vláda požádala, ale dostala přes ústa. Musela pak tuto konkrétní stavbu vyřadit, aby mohly jít dotace na jiné. Blahé paměti se psalo, že jistý starosta od Jižního Města vzal hlavičkový papír a napsal do Bruselu, že jsou proti. Nic na tom, že pro to neměl pověření či souhlas svého rajonu. Ale Brusel měl další důvod, proč ne. No, a moudrá Evropská komise uznala, že se stavbou je zásadní nesouhlas, tak ji zatípla. Tedy dotace, a vůbec v tom nebylo vydírání... . ;-)

Nicméně soudruzi z EK si zřejmě nepůjdou hodit dovolenku na Spořilov, kam tato páteřní síť EU z hlediska dopravy nyní vede. Ale ono to bylo ještě humornější, což je bohužel mimo rozsah příspěvku. :D

0 0
možnosti
  • Počet článků 96
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3564x
Táta 5 dcer, podnikatel, hrdý Pražák a pražský zastupitel za ODS.

Seznam rubrik