Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
DP

Vzpomeňte si na Sexmisi, jak tam holky braly pilulku, aby se jejich sexuální pudy převedly na pracovitost a cílevědomost. No a tak je to i s politiky. Prostě ty sexuální pudy převedli někam jinam. A proto je nikdo nechce a proto vymýšlejí čím dál větší voloviny.

14 2
možnosti
MP

Na škole nám v politologii říkali: "Kde není Eros, tam je politika." :-)

4 0
možnosti
MP

Ještě bych zmínil třeba Junkera, naopak třeba Orbán má 5 dětí... Ano, je tam opravdu velká kauzalita. Lidé bez vlastních dětí mají skutečně tendenci k sociálním experimentům, u kterých je jim celkem jedno, pokud ty experimenty nedopadnou dobře. Naopak vlastní děti znamenají velkou zodpovědnost, vůči nim, i vůči prostředí, ve kterém budou vyrůstat. Takový člověk přistupuje mnohem zodpovědněji k politice a k budoucímu vývoji svojí země, bezdětným to může být celkem jedno...

31 2
možnosti
VM

V23i19o79l50a 98M16o65d81r61á

13. 6. 2017 22:04

Jak se to vezme. Bezdětný zas nejspíše vše nerozkrade, aby zabezpečil vlastní potomstvo, na němž mu - na rozdíl od dětí ostatních - tak strašně záleží.

0 0
možnosti
TP

T75o80m12á60š 26P91í58c27l

12. 6. 2017 12:13

Je to prostě proto, že bezdětní mají na takové pitomosti,jako je politika a šplhání po institucích, čas a energii. Nemusí to nutněznamenat, že budou mizerní politici (Kačinský v Polsku je trochu jiný nežMakrón ve Francii), ale většinou tomu tak díky absenci empatie a zodpovědnostiasi bývá. (autor tohoto diskusního příspěvku je zatím taky bezdětný).

12 0
možnosti
LV

A volit ty, kteří rodiny mají. Nebo aspoň děti.

1 1
možnosti
PT

Samozřejmě, nejlepší je, když někdo argumentuje, jak se muslimové rychle množí a kolik mají dětí a sami mají v 35 první a poslední dítě. Protože dřív by jim to snížilo životní úroveň. A tu zde máme takovou, že je to opravdu nedostižný sen těch 90 % planety. A náš chudý je pořád zajištěný sociální boháč oproti světu. A úroveň demokracie, kterou tu požíváme je nepředstavitelná. Ale tak nějak pořád nebudeme spokojeni.

3 2
možnosti
MP

Ano, máme se dobře, ale to neznamená, že si tento kapitál nemusíme chránit a opečovávat, a že o něho nemůžeme velice rychle zase přijít. A pokud někdo vidí nějaký trend, udělá si extrapolaci v čase a dopočítá se nějakého pro nás nelichotivého výsledku, tak to není projev nespokojenosti, ale naopak ostražitosti a racionality...

10 0
možnosti
PT

Všechno dobře, až na ty Vietnamce. Ti usměvaví a pracovití nás v důsledku stojí více, než naší neusměvaví a nepracovití. Jde o to, že jsou hodně spjati s výrobou drog, jejich daňové odvody jsou minimální, a usmějí se na vás, i když vám prodají něco prošlého nebo ze země (opravdu tam nakupuji jen v krajním případě). A když si zjistíte, kolik oni zde zdaní a kolik peněz odšlou do Vietnamu, tak pochopíte problém.

2 6
možnosti
Foto

I když Vietnamci pošlou zde vydělané koruny do Vietnamu, co se s těmi korunami stane ?

???

Prodají je někomu, kdo přicestuje do ČR a něco si za ně tady koupí. S korunou se nic jiného nedá udělat, než si přímo nebo nepřímo koupit něco v ČR.

3 2
možnosti
  • Počet článků 96
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3564x
Táta 5 dcer, podnikatel, hrdý Pražák a pražský zastupitel za ODS.

Seznam rubrik