Diskuse

Živnostníci z kaváren do polí a továren!

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Myslím, že váš dojem je opodstaněný. I obecně, občanům přibývá povinností a požadavků od státu, a stát, místo aby sloužil, dělá sluhy z občanů a ještě vybírá poplatky či rovnou sankce. Stačí se podívat, kolik drobných řemeslníků skončilo, jak se postupně zavírají krámky a hospůdky, které po "revoluci " rozjasnily šedé ulice, případně se proměnily v herny a bazary, vetešnictví. Tento stát už se bojí samostatných a nezávislých občanů. Ti by se totiž mohli státu vzepřít. :-(

1 0
možnosti
Foto

R^svoboda podnikání svoboda slova i svoboda jako taková dostávají u nás poslední dobou skutečně na frakR^

9 0
možnosti
PP

Vy jste chtěl diskutovat se zdejším nejinteligentnějším glosátorem? Nemáte na to. Takový přehled, zdravý úsudek a úžasnou rétoriku nebudete nikdy mít.

1 0
možnosti
PP

To bylo pro pana Kučeru k velkému Řezníkovi, ale nějak se to zatoulalo.

1 0
možnosti
Foto

A to v dobách první republiky bývala ČSSD stranou právě malých živnostníků a vzdělanější části dělnictva. Jaký to paradox.

3 0
možnosti
AJ

Dobře jste to napsal, myslím, že díky p. Štěchovi snad ČSSD nikdo volit nebude.

5 0
možnosti
Foto

Ten titulek je skvostný:-)

S článkem souhlas R^

3 0
možnosti
Foto

Ano - vč. těch Pražských kaváren (oni i ti Havlističtí umělci jsou totiž často "živnostníky"). :-)

A docela by mě zajímalo, jestli už vzkřísili soudruha Zaorálka (který dle jeho vlastních slov jen před pár dny převzal osobní odpovědnost za volební výsledek ČSSD) z jeho těžkého kómatu, do jakého po vystoupení stranického kolegy Štěcha upadl?!

4 0
možnosti
Foto

Pokud soudruha Zaorálka (profesního znalce marxismu-leninismu) ještě nějak moc neznáme, bylo to tím, že byl schován na svém ministerstvu ZV a příliš o něm slyšet nebylo. Nyní mu jeho vyplašení spolustraníci nabili baterie a vystrčili jej ven, aby ČSSD vytáhl z průšvihů nadrobených Sobotkou. Myslím, že se ještě "nebudeme stačit divit", co všechno od tohoto zasloužilého a dlouholetého člena ČSSD a poslance uslyšíme. Ve hře je totiž záchrana několika desítek socdem koryt a nyní jde o to, aby do nich pánové (a dámy) z ČSSD neměli příliš vysoko.

4 0
možnosti
PP

""Senátor za ČSSD nás prostě nevidí jako svobodná a samostatná individua, ale jako “pracovní sílu”. - za tu větu R^

6 0
možnosti
JR

J69a60n 32R44á49ž

16. 6. 2017 12:35

Štecha jsem znal v době formování nových odborů a i když byl bývalý komunistický odborový funkcionář, zastával jsem se ho. Tehdy mluvil i jednal velmi rozumně a pragmaticky, což se mi líbilo. Musím ale dnes dát za pravdu těm, kdo ho znali z Budějovic a tehdy mne varovali, že Štěch má komunistické přesvědčení, které nezmění tím, že přestal být po listopadu členem KSČ. Teď se to projevuje a mám obavu kolik z těch "bývalých" co jsou dnes ve vysokých funkcích, myslí stejně. Jestli tak někdo doufá, že marxistický filozof Zaorálek uvažuje jinak a může socialisty obrodit, žije v hlubokém omylu. Bůh opatruj ČSSD a pomož ji k modernizaci, neb levici potřebujeme a je špatné, když levici u nás dnes reprezentuje spíš ANO, než ČSSD

9 0
možnosti
ZJ

Odborářský funkcionář NIKDY nemohl mluvit rozumně. Vůdce lupičské bandy, celoživotní nemakačenko.

3 0
možnosti