Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Jo, a dodávám že v Čechách máme daleko důležitější témata, která by se měla pro(b/p)írat.

0 0
možnosti

Letáky Lidlu beru tak, jak jsou. Nic mi na nich nevadí. Nenakupuji tam často, ale určitě nebudu nákupy schválně bojkotovat kvůli této kauze. Minimálně zčásti bych se i přikláněl k technologickému důvodu pro zmizení křížů. Pokud jsem při posledním nákupu viděl na řeckém jogurtu ten pidiobrázek kostela, tak je absolutně nemožné na něj věrně kříž přenést. Desetiny milimetru co do šířky a délky, setiny milimetru co do tloušťky ramen kříže. Jako grafik či tiskař bych také zjednodušoval. Znamená to i zlevnění. Anebo jinak - budete mít kříže na dražším zboží - brali byste? (Deset let praxe v reklamní agentuře i s výrobou.)

0 0
možnosti

Včera černoch v LIdlu, dnes kříže na potravinách a zítra budou budou řvát muslimové, že jejich předek není Karel IV. a že chtějí do kalendáře svátek a chtějí na něj volno . Začíná to drobnosti a je z toho salámová metoda.

3 0
možnosti

Kdepak Cesi zazili Rakousko Uhersko, Protektorat a Socialismus kam na ne s politickou korektnosti.:-)

0 0
možnosti
Foto

Lidl jenom zkouší, kam až může zajít, co si může dovolit. Černoch ještě jakž takž prošel, s kříži už narazil. A to je dobře.

2 0
možnosti

Mně vadí, že v reklamách už vidíme z 90% jen Černochy nebo vousáče. Blonďáka s modrýma očima aby pohledal. Od reklamy na Pampersky po Old Spice...

3 0
možnosti
Foto

když komunisti rušili a bourali kostely nebo v nich dělali skladiště tak Češi tak hrdinsky nevystupovali jako teď proti vyretušovaným křížům:-)co kdyby se nešikovný grafik Lidlu jen snažil udělat modřejší moře a nebe a přitom si nevšiml že zamodřil i ty kříže;-D

0 6
možnosti

Nechci žít v zemi, kde v reklamách musí být jen lidé bílí jako tvaroh. Ale ani v zemi, kde se z kostelů retušují kříže. A vypadá to, že stejně je na tom většina z nás.

Pod toto se můžu podepsat a dávám karmuR^!!R^!!R^!!

9 0
možnosti

Promiňte, při vašem vzdělání, ve které zemi v Evropě převažují černoši?

0 0
možnosti

Musí převažovat? Třeba ve Španělsku jsou černoši v podstatě původním obyvatelstvem a najdou se i další příklady.

0 1
možnosti

Přiznám se, že retušování křížů považuji za zbytečné, ale kauzu bych v tom také nehledal. Nepřijde mi to jako nic zvlášť problematického.

2 2
možnosti
  • Počet článků 96
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3564x
Táta 5 dcer, podnikatel, hrdý Pražák a pražský zastupitel za ODS.

Seznam rubrik