Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MK

Pro méně chápavé obdivovatele účtenkovky. Já když si zajdu do hospody, nebo si koupím na trhu med, tak věřím, že jídlo bylo uděláno kvalitně, med je od včel, majitel hospody a farmář nebijí své ženy a děti a také že platí daně. Prostě věřím, že jsou to slušní lidé. Pokud se mi nezdají, tak s nimi nic nemám a jdu dál. Tak nevím, proč bych měl kontrolovat zrovna daně a ještě si z toho dělat zásluhy.

2 4
možnosti
LC

Přihlásit se do účtenkovky není povinné, takže můžete žít stejným způsobem dál, nikomu daně "nekotrolovat" a věřit dál. Kdo se jen šmrncnul o zákulisí hospody, či využil nějakou službu živnostníka, třeba opraváře praček, tak má zřejmě tu víru pošramocenou (pane, uděláme to s papírem, nebo bez?).

4 0
možnosti
LC

Kurňa autore, vy teda máte toho socíka zažranýho pod kůží. Kdo nekrade, okrádá vlastní rodinu. Tak se to říkalo. Ale vidím, že někdo se pořád nemůže srovnat s tím, že platit daně je normální. Z faktického hlediska je pak blog, z velké části, snůškou, kulantně řečeno, nepravd.

11 2
možnosti
Foto

I63v30a87n 60M38a38r35e42k

6. 10. 2017 20:11

Takže u našich východních sousedů se "udává a bonzuje" už víc jak čtyři roky ? Nenechte se vysmát p.Humplíku , asi vás ohledně účtenkovky irituje něco zcela jiného, ne ? Rv

8 1
možnosti
PK

,,škoda.že jsem mimo hru, nějaká kačka by bodla;-O

0 0
možnosti
MK

Účtěnkovka má totiž občany přimět k udavačství, bonzáctví, práskačství..................

AUTORE,vysvětlete jak??

6 2
možnosti
MK

Tomáši,i od Vás beru vysvětlení...

0 0
možnosti
JM

Doporučuji autorovi chvíli chodit okolo horké kaše, až i on sám vychladne. A just si jdu zaevidovat dnešní účet z obchodu, protože tolik lidí účtenkovku bojkotuje, tudíž nás bude málo, kdo se do evidence pustí, tedy mám větší šanci na výhru. Dám pak vědět.

4 1
možnosti
JR

Zajímavé je, že spousta podnikatelů EET vítá, že to narovná podmínky a že to pro zloděje bude špatné. A zloději se nemají udávat?

5 2
možnosti
JK

"Podnikatelů" snad (hlavně těch, co se jich EET netýká), ale od živnostníka jsem nic takového neslyšel.

1 0
možnosti
JR

Babiše za takové věci napadáte naprosto neuvěřitelně ale pro sebe a své kamarády je to OK. ODS je stoka české politiky

7 1
možnosti
JR

To znamená, že ti co udali babiše neokrádají rodinu?

0 0
možnosti
PM

Jsem pravicově smýšlející člověk a zavilý odpůrce EET, ale právě takovéhle hloupé demagogické pseudoargumenty jsou jedním z důvodů, proč je pro mě ODS (alespoň v současné podobě) mrtvá a naprosto nezajímavá strana. :(

6 1
možnosti
  • Počet článků 96
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3564x
Táta 5 dcer, podnikatel, hrdý Pražák a pražský zastupitel za ODS.

Seznam rubrik