Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Pana Zemana jsem bohuzel volit nemohla, z duvodu vzdalenosti. Ale velice jsem se snazila presvedcit vsechny sve zname aby ho volili za mne,. Ne ze bych ho mela tak rada, ale jina moznost nebyla. Ten sasek s cirem a sloganem "Knize ma k lidu blize" rozhodne moznost nebyla.

A ted uz si davno nemyslim, ze to byla lepsi volba, ale byla to volba nejlepsi a jedina. Je proste jednicka a diky bohu za nej! Byt na jeho miste ten jehoz zvou "Poserpinou" uz bysme na tom byli jako Nemecko. Nevim jestli se podari republiku zachranit s nekym jako je Sobotka...:( A za nim stoji Kalousek i drive zmineny pan Poserplina.Cela naprosto zbytecna snemovna se trese hruzou ze spadne vlada, Cunici vedi ze se ke korykum uz nedosanou. Tak se snazi jeste nakrast co muzou.

0 0
možnosti

J60i48ř94í 36R40o44d

5. 1. 2016 13:29

Naprostý souhlas s článkemR^

2 3
možnosti

J93a76r33a 81R43a40n26k

4. 1. 2016 22:43

Karma za blogR^

4 1
možnosti

Miloše Zemana jsem nevolil a pan " KNÍŽE " , nedokázal ve druhém kole ani zvolit sám sebe ! Co ale považuji v dnešní době za nejvíce podstatné, je to, že sledujeme obdobu pádu " Římské říše " v přímém přenosu ! Myslím, že většina lidí to takto instinktivně chápe ! No a tu - demokracii jako tyranii většiny můžeme vidět např. v České Televizi ! Pražská kavárna názorově zastupuje 5, 10, či 15 % lidí, ale ČT ovládá ze 100 % !

9 4
možnosti

J65a72r62a 55R89a28n26k

4. 1. 2016 22:42

Pred nekolika dny jsem videla vynikajici film Trumbo, po Vasem prispevku pane Sturmo, mam nehezky pocit, ze se pan Zeman chova tak, jako v dobe McCarthyismu se HUAC choval a trestal americke umelce, kteri byli na cerne listine. Pan Zeman narod rozdeluje uz svymi bonmoty a Vy v tom tak jako on "Prazskou kavarnou" pokracujete, ten virus vidi uz cely svetRv

3 5
možnosti
Foto

Takže podle pražské ODS Zeman pojímá demokracii jako "tyranii většiny"?

Já si zase myslím, že své pojetí demokracie nám ODS již dostatečně předvedla v dobách, kdy měla většinu ona.

Úplně stačilo! Rv

9 5
možnosti
Foto

Zeman nebyl žádný nepopsaný, bílý list papíru. Bambek či Olovo byly jasné indície, jak se bude chovat, jaký má přístup ke správě země.

Žádný slušný člověk nemohl Zemana volit. Slušný člověk mohl maximálně nejít k volbám nebo vhodit neplatný lístek, pokud nechtěl některého z jeho protikandidátů.

17 8
možnosti

Bohužel, volba prezidenta byla volbou mezi lumpem a darebákem. Já jsem přesvědčen, že moje volba (volil jsem Zemana), byla lepší. Ano, žádný slušný člověk by Zemana nevolil, pokud by protikandidát měl alespoň jedinou kladnou vlastnost.

6 6
možnosti

Jsem, do morku kosti, pravičák. Dokonce bývalý tvrdý volič ODS.

Ale Vaší ODS už volit nemohu. Ta má k pravici dost daleko.

9 0
možnosti

P43a47v70e43l 72K11u53l26a

4. 1. 2016 13:58

K pravici má bohužel daleko i většina rádoby pravicových voličů :-/:-)

4 0
možnosti

Společnost rozdělují především nesmiřitelní odpůrci Miloše Zemana, nespokojenci s výsledky prezidentské volby. Ti neurvale titulují voliče Miloše Zemana "spodinou", "lůzou", "méně inteligentními občany" atd. Sami se označují jako "elita" atd. Novináři a média vůbec je v tom podporují a tady se vlastně to "rozdělování" vytváří.

Takže ne prezident ČR Miloš Zeman, ale ta samozvaná "elita" rozděluje společnost.

10 11
možnosti

Jaká elita ?

Nosotros, pobres borrachos.... jsme nevolili Zemana,jsme chudí opilci)

;-D

1 1
možnosti

žádná nová myšlenka, ten blog snad vytvořil nějaký program ;-D , autore akorát jste zopakoval pár dokola (o)mletých polopravdivých manter, že to nemá cenu komentovat jinak než Rv

8 4
možnosti
  • Počet článků 96
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3564x
Táta 5 dcer, podnikatel, hrdý Pražák a pražský zastupitel za ODS.

Seznam rubrik